رضایت شوئی احساسات عینی از خشنودی، رضایت و لذت تجربه شده توسط زن و شوهر را می گویند، رضایتمندی شوئی در واقع نگرش مثبت و لذت بخش است که زن وشوهر از جنبه های  مختلف روابط شوئی دارند(سلیمانیان، 1373). دانلود نمونه فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی با عنوان پیشینه تحقیق و مبانی نظری رضایت شویی  ورد قابل ویرایش با فرمت doc بصورت جامع و کامل با منابع بروز و جدید.

 

 

رضايت شويي حالتي از رضايت مندي در ازدواج است كه به وسيله ي ادراك درون فردي  )واكنش تجربه شده دروني ( يا يك ادراك بين شخصي ) سازش بين انتظارات يكي و رفتار ديگري ( تعريف ميشود، تمركز رضايت شويي به احتمال زياد، بر رضايتمندي از فرصت ها، تصميم گيري ها، درآمد، سبك زندگي، ارتباط، رابطه ي جنسي يا دوستان است. بدين لحاظ رضايت از رابطه ي شويي را يك مفهوم چندبعدي مي دانند كه عوامل گوناگوني ر ا در بر مي گيرد و مجموعه ي اين عوامل در رضايت یا خشنودي كلي از روابط نقش دارند.  ازجمله ي اين عوامل را مي توان برآوردن انتظارات و نيازهاي مادي و عيني، عاطفي،  اجتماعي، اقتصادي و بسياري مسايل ديگر دانست(رضویه، معین و بهلولی اصل، 1389).

 

 

 

نمونه پیشینه تحقیق رضایت شویی

  مصاحبی در پژوهش خود با عنوان رابطه بین رضایت شوئی و میزان انعطاف پذیری بین زن وشوهرها به این نتیجه رسید که همسانی در انعطاف پذیری یکی از ویژگی های شخصیتی افراد است که با رضایت از زندگی شوئی ارتباط دارد.

 

 

 

 

 

فهرست مطالب  
تعريف مفهومی و عملیاتی متغیرها    6
فصل دوم    10
مقدمه:    11
رضایت شویی    11
تعریف رضایت شویی    13
نظریه های مربوط به رضایتمندی شویی    14
نظریه های طبقه بندی ازدواج های بادوام    15
نظریه مدل اجتماعی نای    16
نظریه چرخه زندگی شویی    16
نظریه عقلانی – هیجانی الیس    19
عوامل و مولفه های رضایت شویی    19
درآمد و اشتغال    22
عوامل فرهنگی، اجتماعی و تربیتی    22
شناخت و تفکر    24
خصوصیات شخصیتی    24
رابطه جنسی    25
تعهد و وفاداری    25
طول ازدواج    27
هوش هیجانی :    28
نظریه های هوش    30
نظریه هوش اسپیرمن :    30
هوش دو عاملی کتل    31
نظریه هوش چند گانه    31
نظریه سه وجهی هوش    33
پیشینه تحقیق رضایت شویی
پیشینه داخلی رضایت شویی
پیشینه خارجی رضایت شویی
منابع